Nytt ½

Hej vänner :)
Måste nog be om ursäckt eftersom jag inte hat hatt tid eller ork att skriva på ett tag!
Verkligen mått skit en period just nu, kan väl kanske inte säga att det är så mycket bättre men, jag känner mig, tja redo för ett litet innlägg!

Sedan sist!
Jag har iaff gått och köpt en finfin klänning till balen! Längtar verkligen tills nästa fredag då de är försäljning utav biljetterna! Jag skall ha en biljett och bestämmt mig för att köa jätte tidigt! Åh, de skall bli så kul!

Annars jag passat brors barn :) Söta små troll, och det är också en del att jag inte kunnat blogga, bror har ingen dator!

Tja, skolan tickar på som vanligt, Konstigt nog! Det är helt sjukt, det är endast 68 dagar kvar till våran student! Sjuk, men samtidigt så otroligt roligt skall de bli!

Sedan när man skriver blogg, så läser man också mycket blogg, Läste i Grannens blogg att min älskade älskade nino blivit biten! :( Usch inte kul, men klandra dig inte nea! Skönt att de gick som de gick och inte värre!

Ikväll var tanken ut med jenniesen, men de ändrades till

Åh, Bra dag

Åh, hur jag än gör så sårar jag alltid nånn!

Men iaff, du kanske blir sur! Men jag har hatt en rikigt bra dag ida! Hittade massa fina klänningar, å bara de att prova massa fina var sånn otroligt rolig känsla!
Provade massa men fastnade för en specifikt, å Imorgon skall jag ta med min gammla klokagumma som annars går under namnet mamma! Mammi skall hjälpa mig med att kolla lite vad hon tycker eller inte tycker men jag tror att hon kommer fastna för den ja gjorde, hoppas ja iaff!

Annars just nu sitter jag och tittar på lite håruppsättningar som jag tycker kan vara fina, och har ni alla där ute någe bra tips så tar jag gärna emot! :)


Denna kanske?


Eller denna?

Skola!

Sitter i skolans bibiotek och har egentligen redan slutat, 12.10! Men snälla lärare har lagt in möte klockan två då vi som varit utomlands skall snacka! Ja ja det blir säkert jätte kul men jag hoppas att de går fort för sedan blir det kolla på fiina fiina balklänningar! :) Skall bli så kul och jag hoppas att jag hittar nått lite roligt!

Så ja, jag skall på balen, hur nu detta skall gå! Och det blir balen 2009 med Sandra, Johan och richard! Skall bli så otroligt roligt, man har ju endå alltid velat gå sedan man var liten! Har ju självklart diskuterat fram och tillbaka om jag skall gå, hade ingen att gå med å vill jag verkligen? Men det löste sig och nu skall man gå med richard :) Jag längtar lite men jag tror att det kommer bli läskigt men samtidigt roligt! Och skulle jag inte gå skulle jag ångra mig som tusan! Åh, förlåt att man tjatar men det skall bli underbart roligt!

Vad skall man då ha som klänning, vad för håruppsättning, eller skor ?
ja det är många frågor som skall svaras på men de kommer också lösa sig, jag känner positivt på detta!

Och imorn blir det köp av biljetter, två styckena skall jag stå i kö för :) Skall bli lite spännande, man har ju sett alla treor som liten etta stå där och vänta på att kön sakta ringlar sig fram! Åh, spännande spännande!

Puss & Kram


Vårväder!

I lördags fick jag fint besök, av Lady TiGr! Sandra var här hos mig för att hälsa på och kolla lite film!
Först Kollade vi Boogeyman! Vilken faktiskt rikigt bra, lite läskig så där så man blev rädd och skrek ^^
Sedan blev det ju klart melodifestivalen, med min pappa å hans tjej nina!

Måste ju bara säga att Snälla snälla med caroline af ugglas var skön! Inte rikigt gillar henne innan men nu har man upptäckt hur skön människa hon är! De blev chips godis och dricka under tiden vinnaren skulle utses, och spekulationer vem som rycker tottalt och vem vi ville vinna! Får endå säga att det var en värdig vinnare, synd bara att man missade alla deltävlingar då man satt nere i ett varmt turkiet! :) Så skall väl inte klaga så värst mycket!

Sedan blev det rallybrudar men en viss lady somnade skönt i soffan och fick med sig för texterna och sluttexterna! :)
Men en klart bra kväll blev de endå! Med supergoda veggo muffinsar som grannen bakat! Tacko Tack! Mumsiga var dom!

Sedan söndagen var det så underbart väder att vi bestämmde oss för att gå ut och gå i den fina vårsolen! Tog då självklart med mig mina fina älskling sony, Min digitala systemkamera! Fotade lite och här är några bilder! :)









Onsdag!

Idag har alla treor vart på en förelärning om våld i verkligenheten tror jag att det hette!
Ganska trisst men obligatoriskt !

Sedan var det mässa med tema ´tiden efter gymnasiet`
Vilket faktiskt var rikigt intressant, man skulle välja tre olika informations möten man ville gå på, så jag och Robert Markus Carro & Jenny ur klassen gick för att lyssna på farbror polis med vänner vilket var rikigt roligt! Poliser med humor och bra information gjorde att timman gick rikigt fort! Efter det var det info möte om au pair / Språkresor vilket också var rikigt intressant!

Sedan var det bara att dra hemåt men bussen gick själklart inte, så tittade in till min bästa TiGr kompis och snackade, sedan ner till bussen! Som tog mig till torp där pappi hämtade mig! Han berättade att bror skulle bli sen på jobbet & Vi skulle hämta hans fina små busungar på dagis!

Dagis har naturligtvis bytt ut lite personal, så när man då kommer in och frågar efter två barn så är det ingen som vet vem man är! Men som tur vet ju barnen de, och kommer i mullrande fart ur lekrummet med andan i halsen och små grymtigar som lät som `` Becka Becka Becka ´´
Mycket trevligt!


Hugo & Tilda!
En fin dag på emaus som tillbringades med dessa fina busfrön & Finaste Fiiafiis!

För en liten stund sedan satt jag och läste mejl, Vilket engligt mej är en ganska trisst göra, men en sådan där grejj man måste göra!
Fick då en mycket trevlig överraskning då jag insåg att de företaget jag skickat ett CV ville träffa mig för en arbetsintervju!
ÅHH! Nervös man plötsligt blev, men det skall bli så otroligt kul! Att dom vill träffa mig är ju klart en positiv grejj med!


Åh, på det hela vaknade jag med sämsta tänkbara inställning, men dagen blev väldigt bra endå!
Puss & Kram


Snubblande tungor

Ganska bra dag antar jag även om den innebar lite tråkiga/bra nyheter! Jag vet att det är bra nyheter men jag önskar bara att dom var bra för mig,,!

Första lektionen i Tävlingsmatlagning, rikigt kul var det även om vi inte lagade mat! Det var bara planering och att hitta olika maträtter som vi själva skulle komponera! Rikigt kul skall de bli att tävla i matlagning, Lite annorlunda än vad man är van med, men samtidigt otroligt spännande!

Förlåt att man varit dårlig på att skriva sista tiden, inte har det bara varit glest utan också innehållslöst! Mina dagar har varit skit och det första när man vaknar är verkligen inte då att blogga! Men jag måste ju säga att man saknat de lite granna! Men iaff, ;)

Tack
Puss & kram

Söndag!

Oj oj nu känner jag att det blivit lite glest med inlägg sista tiden!
Missat massa dagar, och med ett internet som fungerar när det själv vill!

Men jag har hatt en toppenhelg, hoppas ni med har hatt en bra helg :P

I fredagas var jag ute med mina fina tjejer, Sandra Nathalie Malin!
Det var as allways superkul, vi hamnade tillslut på harrys, vilket var min första gång om man inte
räknar med alla gånger jag vart där medans men väntat på andrea skall sluta jobba!


Malin Jag Sandra Nathalie

Lördags blev det slapp hemma hos kusinen med köttfärssås & spagetti, Nathalie jocke & en film!
Kan det bli bättre? :)

Söndag spenderades i köket med att tvätta ur alla hyllor och slänga gammla kryddor m.m
Inte direkt kul, men vad gör man när pappa står bakom !

Tack sötnosar!
Puss & Kram

Film!

Igår blev det en hänga dag med Nea :)

Först gjorde vi mat, wokade grönsaker med nudlar! Som var super gott!
Sedan blev de film & Grönsaker å dipp!

Slumdog Millionaire
SAW 5



SAW



Slumdog Millionaire

Student Mössa !

IDag Fick Vi Underbara Student Mössorna & Kläder!









GAH! Tror jag blir tokig snart, hur mycket jag än vrider och vänder på det, blir det bara fel!
Hur tusan, ni tekniska, skall man göra för att få hela headern med ?
Jag har lyckats, alldeles själv att ta bort texten där de står bloggsida namnet, men hur tusan skall man göra för att få headern större.. Just nu ser man bara toppen på den :(
Hjälp Hjälp

Skola!

Blev En Promenad Med Sandra När Jag kom hem, skönt!
Blev lite fotande med, det var ju ett tag sedan! Man har ju inte rikigt hunnit med :)




______________________________________________________________________________________________

Sitter & Tråkar i skolan,
Bor man ute i buschen finns de inte många bussar, då är det bara att ta dom som finns :)
Lektionen börjar 10.40 & Nu är klockan 9.08,, Tråk!

Igår var en av dom bättre dagarna!
Gick och fikade med fiian efter skolan, & Hem till deras nya lägenhet, som för övrig var min brors innan! Det var så klart mysigt, men eftersom man är så van med han saker i lägenheten blir man ju äna twistad när man kom inn, men det var super fint :)

Sedan kommer man hem, Fick sätta sig vid datan för att skriva ett CV så man kan söka lite jobb :)
Sedan blev det in till Nea för att tjöta, å gosa med mina vovvor  som man saknat så, Gosarna skulle ligga i knät och sjävklart tror dom att dom är små chiwawa, och inte dobberman/Amstaff som dom egentligen är :)

Nino & Akila

Skriver mer sedan :)
Puss & Kram

Åkaj!

` Kan man skriva 1337 Under namnskylten
` Ja det kan man, men vad betyder de ?  ´
` ELIT ´

Alla som sett björn Gustavssons Wow Jocke, Känner igen detta,,
Haha, kan bannemej inte sluta garva som ett litet barn!

Okej, vet att man vart lite dårlig på att uppdatera, får väl skylla på oinkopplad dator & Lack of ork!
Men ja har faktiskt saknat de, inte för att jag vet hur många som läser, men det känns endå ganska skönt att bara få skriva av sig! Släppa tankarna och bara gå vidare,,

Idag har vart en bra dag antar ja, Första dagen i skolan!
Känns otroligt knepigt, då man inte vart i skolan på c.a 3 ½ månad,, Apu som kommit mitt i vägen!
Men det har vart skojj på Apu:n ! Klart har man saknat alla, så det var otroligt kul att återse alla igen i lördags!
En kille i klassen, putte, ordnade en fest, som enligt min mening var väldigt lyckad :) Tack igen!


Carro Ellan Markus


Så att återsa alla ida var så klart otroligt kul!
Rektorn kom tillock med in å pratade ett par ord med oss om Studenten bla, den är inte mer än 93 dagar kvar :)
Tiden, sista tiden, sista året har gått så otroligt snabbt, och jag kommer verkligen att sakna alla!

Gillar verkligen dig, du sa att du gillar mig!
Vad är det som hindrar dig?

Har du ändrat din mening, har jag ändrat din mening?
                                 <3

Puss & Kram

Åhrk!

Okej, Jag vet att du har ont, men är det bara dig det är synd om ?
En psykisk sjukdom kan göra minst lika ont som en fysisk sjukdom!

Men vad får jag, Skrik & Gap
Tror du att jag mår lika dårligt, tror du inte att jag har det lika tufft?
Men jag måste endå klara mig för felar ja så skriker du på mig,
Missar jag en dag, får jag en jävla reprimand

Okej, jag vet att du inte hatt det lätt, du har fått ta emot mycket skit,,
Men hjälper de att köpa en hel jävla farm som du endå inte kan ta hand om ?
Vem är det då som måste ställa upp?

Men tror du att jag har hatt det så jävla lätt för mig, Tror du inte att jag också mår skit!
Ni säger bara ryck upp dig, annars får du flytta,Ta ditt ansvar annars får du flytta,
Jag har också fått stå i skurar med jobbiga tider, Knappt orkat ta mig ur sängen, Men vad får jag för det?
Jag får så mycket skit..

TACK!


RSS 2.0