Jobbigt

Just nu känns de tung och jobbigt!
Jag tänkte att om jag höll mig bort och inte hemma hela tiden kanske det skulle bli bättre, men de verkar inte betyda någonting för er.

Jag höll mig borta från hem, tänkte att de kanske skulle göra att vi kunde samsas mer när jag var hemma. Men de spelar ingen roll att jag inte har något jobb, eller någonstans att ta vägen. De spelar ingen roll, för ni har redan bestämmt er, vart jag tar vägen eller inte  men ut skall jag tydligen!

Tror du/ni att jag skulle bo hemma mer om ja hade ett val ? Att jag skulle fortsätta att må dåligt och gå hemma hela dagarna? De verkar inte betyda något för att jag kommer hamna på gatan? Eller kanske de inte enns är du som tycker detta utan din kära love, din kära nya uppmärksamheskälla!!


Vet att jag kanske egentligen inte har rätt att gnälla eller enns tycka till, men är det meningen att ja skall stå och bli mer verbalt nedslagen och inte har rätt att försvara mig? Ett verbalt slag mot en människa kan ta exakt lika mycket som verkliga slag! Säger jag att jag tycker annorlunda eller inte har min mening som er, blir jag hotat bli utkastad! Skrik är jag numera van med, men jag tycker jag inte förtjänar skrik eller nedlåtande meningar så fort jag kommer innanför dörren.

Jag vet att detta blev ett jävla klaginlägg, och jag brukar faktiskt att vara postiv och glad alltid! Men jag orkar faktiskt inte mer, jag klarar inte mera skit och jävliga dagar! Detta är hur jag känner just nu, och detta är vad som går egenom mitt huvud just nu.


Tack för att du finns bror! Du är underbar och snäll som finns för mig! <3





TAGG TAGG TAGG!

Nu jävlar skall vi tagga till tusen!

VÅRRUSET Idag kommer bli grymt!


Jag och min käre följeslagare Sandra Förra årets Vårrus!
Det är vårat tredje år i rad nu! :) Jädrar vad vi är duktiga!!



Helgen med ett knorr på slutet

I fredags var jag hos sandra och satt och drack lite öl och spelade med andra ord tillsammans med sandra, sandras pappa martin , fredrik och peier :) Mycket trevligt! Många roliga svar och frågor kom det upp!
Fick frågan: om du lägger dig ner vad blir du då ? Som den smarta och klippska människa jag är fick jag fram svarte död? DÖD? Vad är de för svar egentligen , men visst lägger du dig ner så blir du ju död, men kanske inte rikigt vad som var orde..! (Skulle för övrigt vara soffliggare.. :P ) Och en annan fråga var, havet där det inte blåser? Stilla havet,, ( JAJA vet att man inte får säga hav men efter ett par öl och massa tjöt var det nog ingen som tänkte på det! )
Skön kväll vilket som :) Rikigt goa folk och massa roliga frågor som ledde till skratt!

Lördagen blev det en sväng ut till herrestad tillsammans med bror & Simon. Simon skulle tävla i en ljudtävling så vi var där och kikade en sväng :)

Sedan hem en snabbis, bytte lite kläder och sedan upp till simon där vi satt och tjötade och kollade på filmer :) Blev en massa roliga youtubeklipp innan vi såg zombieland :) Grymt rolig film där en av karaktärerna leter efter en speciell kaka, Twinkie under hela filmen :) Sedan blev det WALL E! Den var så sjukt rolig och fin! Jaja de är väl en barnfilm men pixar kan bannemej göra bra filmer till barn, och mig! haha!
Gick sedan och la oss, och pratade i säkert ett par timmar, klockan var runt halv 5 tiden när vi somnade tillslut :)

Mycket bra helg får jag endå säga, förutom lite smågrejjer hemma!
Vet bara inte vad jag gör för fel, för att göra dig så arg eller sur på mig? Har jag verkligen ställt till ditt liv så mycket? Önskar att ja visste vad jag gör för fel, för det förstår inte enns jag :(
Du säger att ja gör inget hemma, vad är det jag gör hela dagarna då ? Matar småvalpar, skurar inne hos dom, Ger dina hundar mat, lagar kaffe till tanten som inte orkar göra de, plockar ur och i diskmaskinen, försöker någon gång få i mig lite frukost innan man släpper in småhundarna igen! Sedan blir det att hjälpa till och rasta alla hundar, ut på promenad och sedan in igen och mata dom andra små valparna igen. Sedan är det dom stora hundarna som skall ha mat igen .. ! och någon gång där i mellan laga middasmat till oss alla! Efter det får man skäll för att jag inte tatt ut soperna? Och det enda du gör är att dammsuga hemma en sisådär 20 gånger per timma eller så.,.


Oj oj nu blev det en massa klag här känner jag! Men orkar faktiskt inte prata så mycket just nu och kände att jag behövde få ut lite frustration ..


RSS 2.0