Lilla Mamsen!

IDag är de ju morsdag, så får väl passa på och gratta vår lilla toka!

Mamma, du är faktiskt den bästa mamman, för jag antar att de är för sent att byta nu! ^^)
Jag älskar dig, och du ställer upp och donar! De är snällt men de är sällan någon visar någon tacksamhet för det!
De är synd, för du vet att du betyder så mycket för oss alla barn, vi är bara väldigt dåliga på att visa de!

Så de jag vill säga är, Tack för att du finns mamma! Tack för att du tatt hand om oss i alla 25 år utan att egentligen gnälla! Tack!

Så till dig vill jag ge dig något alldeles speciellt, Ett bio besök skall du få! :)
Jag skall ta med dig ut en kväll, bjuda på bio och en underbart trevlig kväll ^^)


Torsdag!

Vaknar kallsvettig och inser att jag inte har nått täcke eller kuddar kvar i sängen! Vaknar smått till liv och kollar på klockan, Den är 7.52 Gäspar STORT och inser sedan att jag har försovit mig! Sätter mig spikrakt upp i sängen och funderar på varför klockan inte ringde förut, men lika snabbt kommer jag på att jag stängt av den nedrans klockan i sömnen.. !

Jaja vad skall man inte göra om inte annat än att stiga upp! Kastar på mig lite kläder, Hafs Plafs lite smink slinker på och en banan i fick innan man får kasta sig ut för att hinna med bussen! Trodde verkligen mitt humör skulle vara på botten idag men när man kommer till skolan känns de genast bättre!

Väl i skolan står klassen och lyssnar på musik medans vi gör sista städningen i köket innan sommaren! De är bara att hugga i och jobba! :)
Sedan är de till att skrubba golvena, sedan sakta börja skrapa bort allt Vatten, vem kommer inte då om inte Snuppan och skvätter ner hela mig! Innan vi kommit ut från köket färdigstädade och klara droppar de kallt vatten från både den ena och den andra i köket! Lite vattenkrig förhöjer alltid dagarna i köket :)

Sedan var de en snabbis till staden och köpa fina nya skossingar! :) De var verkligen välbehövligt eftersom mina gammla börjat gnizzla lite när dom själv kände för de när jag går.. hur de nu kan komma sig ^^)


7 dagar kvar, kan du tänka dig,, ! 7 dagar, var har hela året tatt vägen ?!?!?


Onsdag!

Åh, de går så mycket i mitt huvud nu att jag tror att jag spricker! Allt bara är som en grå zon just nu, vet varken inn eller ut! Usch! Jag vet inte om jag vill de eller de andra, jag vet inte längre vad jag känner eller inte känner! Allt är bara väldigt förvirrande just nu!,,,

Mycket i skolan också, men idag var en mycket trevlig dag! Åker in tidigt och möter min lilla snuppa, Vi traskar upp till skolan och sätter igång med de sista inlämningsuppgifterna för Gymnasie tiden, konstigt! Blev klar med våran forskning angående Ekologisk bomull, Kunde inte rikigt tänka mig att de var intressant men där fick ja tji! De var rikigt mycket skit som kommer i våran fian bomullskläder och Alla borde tänka sig lite för när dom köper kläder i framtiden, jag hoppas jag också kommer att vara smartare!

Sedan var de ju redovisningen av våran ekologiska bomulls Bildspel som gick galant! Efter de bjöd snälla fröken på bananer, choklad samt te! Trevligt trevligt att fika med klassen :)

Sedan var ju balen i helgen som har varit, Vilket också var underbart!
Lånade en bild av kära grannen nea som fotat och gjort så fint :)



Nu är de verkligen inte lång tid kvar till underbara studenten! Men samtidigt måste jag säga att jag verkligen kommer sakna klassen, och skolan! Man har ju i hela sitt liv så långt tillbaka man minns gått i skola och nu skall man bara slussas ut och jobba! Jag tycker de är väldigt läskigt, men samtidigt skall de ju bli helt underbart att komma ut och kunna betala sin egen lägenhet eller betala för sina grejjer!

De är 8 dagar kvar till studenten! 8 dagar, de är ju ingenting, var har egentligen tiden tatt vägen ???!??!

BALEN!

Shit herregud, de är idag de är bal! Overkligt, men oundvikligt!
Jag känner mig väldigt nervös inför hur de skall gå, men samtidigt skall de bli väldigt roligt!
De är ju de här man har gjort alla förberedelser för, de e är de här man har längtat till :)

Så idag gäller de, idag är dagen D! Vaknade nyss så skall bara käka lite mat, sedan bär de av till grannen som skall fixa håret :) Tack tack tack igen! Sedan blir de på med klänningen försiktigt försikigt över huvudet! Sminka sig och sedan bär de av till stan där jag skall träffa sandra, johan & Tb :) Sedan blir de röjj, Åh vad roligt detta skall bli! :)


Men annars då, jo de är väl så där! Jag har insett att de inte fungerade, så jag har väl mer eller mindre gett upp den delen, den grejjen! Synd, för jag tror att de skulle fungera bra , skulle funka ihop!

Annars har jag vart hos mamma och passat hunden & katten, tillsammans med två små brorsbarn och en sandra! Rikigt trevligt var de, och speciellt när man får lite sällskap av sin lilla gumma! :)

Men jaja, de är väl dax att pallra sig ner till köket, för att göra lite frukost ^^) för sedan blir de bara stress stress  stress :)



Puss & Kram

3 Dagar

herreugud vad tiden går snabbbt, kan knappt tro att de e snart bal! Snart blir de en stor fin bal som man skall gå på. Vad har jag egentligen gett mig in på ?? ^^)

Nej självklart skall de bli rikigt roligt, men väldigt nervöst, ingen anning om hur saker eller ting går till & jag vet inte hur man skall bete sig! Men de skall väl förhoppningsvis lösa sig! Vandrade duktig som man är till torp igår, Köpte lite smått & Gott till balen, köpte Skor, Bruncréme, puder nålar strumpbyxor & en bh, en sådan dära utan band! Detta tror ja kommer bli toppen bra! :)

Andrea skall göra mitt hår & jag är övertygad om att de kommer bli rikigt finfint :) Längtar fakiskt lite smått.. ^^)

Annars sitter man & tittar på en stackars liten vovve som nyss hemkommen från sin rymning .. han smyger sig undan & ingen ,märker att han ens är borta! Vovven kommer tillbaka Pisseblöt '& nöjd..! han har vart & Badat igen!! ^^

Puss

Ny Design!

Okej okej, den blev inte rikigt som jag hade tänkt mig, men Shit happens!
Jag är inte rikigt klar men just nu är jag för trött för att orka pyssla med den någe mer! :)

Pöss

Sol Sol Sol

Igår var de sista dagen för matlagning i köket tillsammans med klassen! Samtidigt som det var rikigt roligt var det tråkigt, just eftersom de var sista gången med klassen innan studenten! Sjukt!
De gick rikigt bra och gästerna var nöjda! Sedan kom städningen, roligt värre! ^^ Jag trodde att allt skulle gå snabbt och att de skulle gå fort att komma hem, men nej då! halva klassen gick från byggnaden efter ett litet vatten krig som jag typ startade! Oj oj vad läraren var sur, men klart de måste vara lite bus sista dagen ! :) haha

Idag har jag varit med sandra när hon provuppsatte sin balfrisyr och de blev skit bra! rikigt fint!
Sedan gick vi två och fikade och satt och snackade rikigt länge tillsammans i den underbara solen! Sedan var de bara att pallra sig bort till bussen och ta sig hemåt!

Medans solen ennu var uppet passade jag att plocka fram min fina lilla älskling, min underbara sony! Tyvärr har jag inte rikigt hatt lusten eller tiden att fota i de senaste så den har legat på hyllan rikigt länge! Men nu kom den ut efter sin tid i skåpet där den stod och samlade damm!












Onsdag!

IDag var det skola med en lektion! Rikigt nödvändligt att åka in då, men men sista tiden får man väl hänga i!
Annars trevlig dag, med mycket sol och lång promenad! Och nu sitter jag och kollar på tone när hon sminkar sig själv innan hon skall träffa sin pojke , jocke!

Jajjemen, i helgen som egentligen var planerad till en norge tur, har kanske blivit ändrad till en grillkväll! Vilket som de blir så blir det iaff inte norge på den 17 maj, vilket är rikigt synd då jag har vart där varje år sedan jag var rikigt liten! För er som inte vet så är 17 maj norges Nationaldag, &  för er som inte heller vet att jag har bott i norge under en tid när jag var lite mindre! Men men jaja, får nog se till att ta den norge turen en anna helg då man har mera tid och pengar!

Jaja, snart blir de bal, skall bli så fruktansvärt roligt även om jag nu inte skall gå med min  fina tone! Men tack så mycket för att du erbjöd dig, när jag var lågt nere! <3

Puss & kram


Helgen!

Började med att jag sov hos tone från tisdag till Söndag! Tack för ett par rikigt underbara dagar med bara slapp & Läxläsning! Åh nej de var inte kul med läxa men faan vad bra att det äntligen är klart!

I tisdags var de projektmässa vilket var rikigt roligt, eftersom mitt bildspel som jag gjort kom med! Kul att se en produkt som man själv har gjort bli så omtyckt :)

Onsdags var de bara slapp i skolan och sedan hem till tone igen där de blev mera läxa och om jag inte minns fel film :)

Torsdags var de Vårruset för mig & Tigr, vilket gick rikigt bra! Bättre tid än förra året och taggade var vi ( Mest jag som hade sju ton överskotts energi! ) Sedan blev de hem till pappa en sväng med tone och blev hämtad där av Jocke & Mogge. Hem och bara slappa och kolla film!

Fredags kunde vi äntligen sova ut, Ledig från skolan! Slapp dag med tone samt lite städning!

Lördags blev de upp tidigt för mogge & Jocke som skulle kolla lägenhet som de sedan fick! Grattis Grattis! Och sedan blev de herresta och kolla ljudtävling tillsammans med en massa duktiga ljudbyggare ^^ Sedan bar de av in till stan där man träffade Tb och en massa annat gott folk! :) Hem och lagade gott kött & Pommesfritts! Mums,, Sova länge på söndag!

Söndag, slapp dag med okej sovmorgon! Dock blev de till att förklara vägen för en förvirrad pappa som skulle hämta mig och bara de tog på krafterna!

Nu sitter jag hos mammsingen, å skall strax gå å duscha! Skall bli underbart :)

Tack och hej sötnosar!

Hos mammsingen en sväng!

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn, som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!

1. Vad heter du?: Rebecka
2. Ett ord på fyra bokstäver: Röka
3. Flicknamn: Rachel
4. Pojknamn: Ruben
5. Yrke: Rörmokare
6. Färg: Röd
7. Klädesplagg: Regnjacka
8. Mat: Ravioli
9. Sak i badrummet: Rakhyvel
10. Plats/stad: Rom
11. En orsak att vara sen: Ramlat
12. Något man skriker: Raahh
13. Film: Resident Evil
14. Något man dricker: Ramlösa
15. Band: Red Hot Chilipeppers
16. Djur: Råtta
17. Gatunamn: Rosenlundsplatsen 
18. Bil: Renault
19. Sång: Rockstar
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Risk, Ett krigsspel


Okej, skulle ju sedan till sist utmana några små stackare!
* Sofia * TiGr  * Tone*  Becca*  Catherine *

Trevlig dag!

I helgen har jag provjobbat på ett finfint ställe! En liten söt restaurang i Bovallstrand som var supermysig!
De gick väldigt bra även om de var många långa timmar! Men all slit, svett och tårar gav sitt, och nu sitter man säkert i sommar! Skall bli väldigt kul att komma tillbaka dit i sommar och jobba då alla verkligen var super trevliga!

Idag har jag varit i skolan, hade först gastronomi med britt-mari! Som nog är den sämsta läraren! Hon skriver en uppgift och sedan när man gjort den och lämnat in så kommer hon på massa fel som inte står med i uppgiften, utan nått som hon kommit på mycket senare, och tyckte man skulle ha med! Och denna trevliga ^^ dam ger alltid ut flera uppgifter samtidigt vilket bidrar att man aldrig hinner färdigt med nått! Men men, de är väl bara att hugga i!

Annars idag har jag hatt tävlingsmatlagning, där vi fick leka lite med spunnet socker, Choklad och Marsipan bla! Mycket trevligt och riktigt coola resultat blev de :)

Ikväll blir de bara slappa hemma, Vilket är rätt så skönt! Imorn blir de hem till min fina Tone och sitta där och slappa! Skall bli trevligt faktiskt, Har ju vart en hel del med henne sista tiden, och de har vart rikigt trevligt! Hon och jag har faktiskt kommit varandra närmare! <3 Älskar dig gumms, även om de kan vara lite jobbig ibland!

Men de e klart älskar er andra med, era fina sötnosar!
Sofia Sandra Jennie Angelica Sandra Nathalie Malin

Snart blir de bal, vilket skall bli rikigt underbart! :) Nervöst, ja men jag hoppas de kommer bli en toppen toppenfin dag endå!

Men jaja, skall inte dra en hel livshistoria nu, skall fakiskt bli bättre på att skriva!


Grattis Fiian!

Igår Fyllde Underbaraste fiian år! Hela 19 År blev hon och jag vill passa på att gratta henne lite sent här på bloggen, inget internet under hela dagen och upptagen med skolan! Men iaff, hoppas du fick en toppenbra dag!


RSS 2.0