Ja, mera Klag!

Ärligt talat, så visste jag att du tycket att jag var en besvikelse, jag var kanske inte den du ville att jag skall vara!
Men när du säger sånna saker som ikväll, de sårar! Mycket!

Jag har fakiskt hatt ett par bra dagar, Mycket tack vare mina fina vänner! <3
Men när du säger sånna saker sjunker man, man sjunker lågt!
Jag är trött på att alltid komma efter, alltid komma efter de andra! Du behandlar inte mig längre som förut, du är inte den samma som förut, och jag vet att det inte beror på dig, de beror på en annan människa. Men borde inte familjeband betyda mer, Borde inte blodsband vara de som kommer först!?!??

Jag orkar bara inte mer, Jag har försökt, men jag klarar inte mer! Jag hjälper till med de du vill, och gör de du säger! Men vad faan får jag för de ? Skit Skit Och mere Skit!
Jag är trött på att få tillskott i familjen, utan att kunna ta hand om dom som redan finns, jag är trött på att aldrig få en talan! Du bestämmer inte längre, du är inte längre högsta hunden, de är någon annan som gör ett så `bra´ jobb med att sköta den uppgiften!
Önskar att du kunde öppna dina ögon och inse att det bara är en bluff!

Jag försöker verkligen ställa upp, För alla!
Jag passar barn, jag passar Hundar Jag går sent i skolan nästan alla dagar och jag ställer upp och hjälper till! Men vad får jag för de? Mera Skit! Inte en liten tack, eller en liten gentjänst! Inget!

Men jag är trött på de, Jag får ju endå inget tillbaka! Nästa gång du ber om hjälp, kom då faan inte till mig! Förvänta dig inget av mig, eftersom jag inget får utav dig! Ge och ta, de visste du, innan någon kom in i bilden!



Borta Ikväll :)

Inatt blire Bortasovning som gäller.. :)
Länge sedan man slaggade i denna damens hus! Dock är hon lite äldre nu än vad bilden visar :)


Angelica ! :)

Balbiljett!

Igår var det upp tidigt då jag skulle köa för en balbiljett tillsammans med sandra! Vi intog skolan runt 7.10 och var helt övertygade om att vi skulle vara dom första, men vad fel vi hade! När vi sedan kom upp satt det redan tre tjejer där och hade suttit där sedan 7. Sedan kom det bara mer och mer personer och strax efter halv nio någonstans hade alla resterande biljetter blivit tagna, nu var det bara vänta till balkommiten skulle komma med biljetterna, Dom skulle komma vid 11. Men några tjejer fixade så att dom kom tidigare, runt halv 11! Skönt eftersom man suttit på ett hårt golv sedan 7.10!
Under tiden vi väntade så spelade vi kort och bara satt och snackade :) rikigt kul, nästan som ett litet läger :)

Så fick jag min biljett och dagen & Balen är räddad! Underbart skall de bli, och jag tvekar inte på att jag inte kommer få de roligt!

Sedan spenderades dagen med TiGr hos hennes mamma för vi skulle hämta hennes plattång! vi blev utslängda för att vi hade för mycket energi, och med vi menar jag mest mig! :) Senare på kvällen blev de film, Grease med två fina vovvar & TiGr! Roligt Roligt!

IDag blir det så fest, Sara fyller 20 och jag skall dit tillsammans med sandra ! :) Skall bli rikigt roligt fakiskt! Hoppas sara får en Toppendag!

Ja, då var de en liten uppdatering igen, händer mer sällan nu, beroende på att jag inte har någe internet! :( och i skolan hinner jag inte blogga!

Men jaja, jag har sagt de förut men jag menar de fakiskt varje gång! Bara att mitt minne är guldfisk! (:
Jag skall bli bättre på att blogga! :)


RSS 2.0