Goda Teorier (:

Var Nere En snabbis Hos fiia & Johan, Två Av Mina Bästa Vänner.. och det visade sig att dom kollade film, Sagan om ringen 3, Konungens Återkomst! Så blev fast där nere tills Bror ringde, Som förövrig är deras granne! Och sa att det var mat!
Det blev färsk pasta med spenat? och dipp! , Smums!

Och efter Käket var det ner till Fiaa & johan igen för att se färdig filmen!
Och För alla er som sett filmen, vet ju att de flästa husen i Fylket, Hobbitarnas Hemstad, Har runda dörrar, Och jag utbrister : Jag skulle med vilja ha ett hus med runda dörrar, skall nog bygga ett hus med runda dörrar! Varpå jag sedan kommer in på att ett helt runt rum, med massa kuddar och täcken i!
Sofia Utbrister Glatt`: ``Är det bara för att din hund inte skall kissa i hörnen?´´ ^^
Varpå Johan Sedan utbrister: ``Och med en golvbrunn i golvet så att när hunden kissar i HÖRNEN [ I det kompletta Klotrunda Rummet ? ] Rinner ner i golvbrunnen! ``

Haha
ja ibland får han till det johan (:

Puss & Kram

Trött!

Jaja!
Klart att man skall blogga lite tänker, ja och Visst! Det blir en bra tanke med hur snyggt upplägg och bilder i mitt huvud, men sedan är det bara tiden som knappt räcker till!
Jobbat som en tok nu Måndag [ 8-13 ] Och Tisdag [ 8 -19 ]
Trött som tusan och orkar inget!

Igår Var det tidigt iväg från jobbet för att hinna kirra Sprutan! Som ett Bistick kändes det, men fy tusan vad dyrt det skall vara för ett litet stick! 450 Kr är mycket för en stackars Fattig Student!

Som Många andra Lovar man saker på nyår, och de flesta kommer inte enns i närheten av uppfyllandet av dem!
Men Tihi, Får ni för jag har varit duktig! Jag lovade två saker, bara för att jag alltid lovar en massa, och ville korta ner det till 2008, Och jag klarade de! :) Stoltast Är Nog jaa,, Lovade:
¤ Sluta Bita På Naglarna
¤ Gå Ner I vikt!

Och vem Vem VEM Klarade dom om inte jaa ?? :P


Jaja, Mina dessa Året är inte spikade ennu, men Ett av dem kanske skall bli Blogga Bättre ?

Men Tjaha! Sitter Ensam hemma, Trodde Det skulle Finnas Två Fina underbara hundar Och Familj Hemma, Men Tji Fick Ja ! :(


Min Underbara Nea <3



Finaste Vovvarna!



Och Själv Klart Bror!

Sista Dagen

Otroligt, så har äntligen sista dagen kommit, sista dagen innan jul!
Alla har stora förväntningar, och undrar och tror att att kommer gå bra med både klappar och mat!
Med med en familj som min, stor och Tja, tros nog man kan säga bullrig! så 'blir dt aldrig en smärtfri jul!

Fast vad då, det är ju den julen jag känner till och det är den julen jag älskar, även om ibland kan vara jobbig!
Sedan firar jag alltid två jular, Mohaha på mig! Har man skilda föräldrar är det ju så det blir, fast det stör inte mig. Dom skilde sig när jag var så otroligt liten och hade minneslösa jular att jag inte minns hur det var att fira en jul med familjen!

Men tjat tjat tjat! Igår hade jag en super bra dag! Verkligen en dag att minnas!
Började med att jag skulle till tandläkaren, mycket kul, jo jag vet! Sköna jag hade inga hål, så hela tandläkareproceduren gick smärtfritt och snabbt! Sedan bar det av till Polisen, okej jag menade aldrig att ta den dära kakan från lilla tjejen! ^^ Men nej ärligt så skulle jag fixa med mitt pass, vilket var svårare än jag först trott! Nu är det så att mina föräldrar alltid typ hat/älskat mig och gav mig konstigaste långa namnen och det gjorde att mina namn inte fick platts på passet ^^ men det var en bagatell för polisen, Så dryga 45 min och 3 samtal senare var jag ute,  & 400 fattigare!

Sedan Bar det av hem, Där jag egentligen bara skulle vänta och tillbaka till stan, Stannade hela kvällen, och Sov över!
När jag kom hem skulle jag bara ringa vårdcentralen för att snacka lite sprutor osv inför min kommande resa, men allt eftersom blev dagen kortare och ljuset mörkare! Så fram mot eftermiddagen/kvällen Åkte jag, bror & Brors Tjej Andrea ! NeaNea! Till köpcentrumet för att handla de sista julklapparna! Underbart att kunna kalla sig nästan klar! :)^^

Åker hem, Bror Åker till jobbet och jag & NeaNea Packar in massa massa julklappar, Och bara sitter och myser! <3
Senare på kvällen plockas granen fram och kläs ! Underbart! Älskar verkligen granen, Den är hela julen, Enligt Bus!

Men tja sedan hamnade vi i soffan, och åkte sist för att köpa lite mat! Mums!
Och framåtkvällen blev det soffan för mig och Akila! 




Bilder Från dagen kommer Nästa Gång!
Puss & kram Alla

Snart Jul!

Får väl passa på att uppdatera lite då!
Är än så länge inte vidare värst bra på det, men jag läser fakiskt andras bloggar, och missar inget!

Dagarna!
Måndag Var det jobb jobb som gällde, men kännde mig rent kasst, då jag åkt på en jävla dunder förkylning igen! :(
Tisdag Jobb jobb, men tappade stinget då jag hade lite feber dagen före!
Onsdag Blev det att vara hemma sjuk och ligga och slappa! ta hand om två små söta hundar som turlignog var lika trötta och slappa som jag var, å vi kollade oss igenom en film!
Torsdag Kollade Film med Nea, The Notebook! Som var helt underbar och fantstisk på alla sätt! Rikigt dundrande bra var den!
Fredag Vaknar upp så där lagom små trött, skulle till läkarn för att fixa lite saker, så det blev en kort resa med bussen ner. Sedan hem igen! Vilade lite, och slappade med Nea! Eftersom man både är moster och Faster kommer det stunder då småbarnen fyller, och igår var det min tur att ställa upp som moster & Fadder! Till Underbara Molly som blev hela tre år! Stora Flickan! Kalas med vänner och annat!
Sedan Med nea & Mathias Blev det torp en sväng för lite uttittande av kläder och gå runt och små prata! Roligt! Dom Gammla skulle naturligtvis köpa Hallonsaft till sig och ta med sig till ett par vänner, medans jag blev kvar Hemma med två söta små hundar!
Men det gör mig inget, fick sett en massa filmer då! Step Up, Santa Claus 3, Save The Last Dance, Började även se Green Street hooligans men somnade visst brevid en snarkande Akila! Skit bra Film Förresten, Rikigt bra!

Nea Ringer förvirrad och Lullig, runt 3, och ber mig att släppa in henne och svert, Det snöade ute och båda två såg ut som två dränkta råttor! <3
Vi somnade Efter mycket om och men alla 5 i Sängen Trötta! Läs 3 Människor & 2 Hundar

IDag, Lördag, har ju inte klockan hunnit att bli så mycket utan dagen är ung!
Planerade så mycket idag, men allt gick åt pipan!
Skulle fixa mitt pass idag och den jävla sprutan!
Gosh, inte kunde ja tro att allt skulle vara stängt idag! :(

Så nu sitter man här och undrar vad dagen skall hamna ! :)

Fredag!

Äntligen fredag!

Kom hem sent igår, hade vart och jobbat & åke bil med vännen Carro, så var Hemma runt 1.30!
Men men roligt att jobba´, samtidigt som man lär sig så mycke nytt och användbart inför framtiden!

Kom hem lite tidigare igår, idag! var nog hemma runt 00,30 ! Skönt, möttes av två sömndruckna hundar och två små söta Nissar som satt i soffan och tisslade! ( haha, ja jag vet mina rimm är inte dom bästa! )
Dom sa god natt, och lämnade mig med underbart goda maten taco sallad med kebab/vitlöks dressing! Mums, men farligt farligt att äta sånt innan man lägger sig!

Idag vaknar jag och inser att två hundar och en bror står och stirrar på mig, stänger ögonen automatiskt med allt ljust men känner en varm hand på kinde, 
Bror: ´Du kan ju krypa upp i sängen med hundarna om du vill! `  Tja en uppvärmd säng med två morgontrötta och mysiga hundar låter ju inte fel! Somnar gott intill två små snarkande hundar!

Vaknar runt 10, Då ringer min lärare och pratar lite om Utlandspraktiken! Rikigt Tagad är jag nu!

Sitter nu och väntar på att klockan skall bli mycket så jag kan gå till min buss!
Så ta det lungt folket, så hörs vi om någon da!


Hemma

Konstigt, När folk frågar mig vart jag bor, är det inte ute i Skogen där jag egentligen bor som kommer först upp i mitt huvud, Utan hos min bror i stan som kommer upp! Jag har inte vart hemma på kanske 3 veckor, så att komma hem idag, är som att hälsa på, bara en snabb visit, inte som mitt hem!

Mitt hem är inte här längre, mitt hem är hos Andrea Martin Nino Akila, För det är där jag är och bor!
Kanske inte konstigt att jag inte kallar mitt hem, Hem längre, Eftersom när man kommer hem är det inte som förr! Allt är förändrat och annorlunda än det var förr! Visst klart skall inte klaga på alla nya förändringar, visst är det kul men det är inte hem, inte mitt hem längre iaff!

I ``Mitt´´ Hem blir jag respekterad i, dom frågar hur jag mår, räknar med mig vid middagen, ger mig ansvar och uppgifter att göra! Dom anser mig som en del av familjen, vilket är en underbar känsla ! <33
Jag vet att jag kan vara en jobbig person, men jag hoppas att jag tillför kanske lite i deras familj, för det är dom jag räknar som min närmaste familj!

Tack För Att Ni Finns, Ni Betyder Nog Mer Än Ni Förstår Och Mer Än Jag Visar!
Ni Är Underbara Alla På Era Olika Sätt! <3 Kärlek Till Er Alla
Älskar Nino Akila Martin Andrea

Hej Svejs! Hoppsan Hoppsan!

God Morgon!

Dagen igår var rolig, Blev dock lite dumt mot slutet ! FÖRLÅT SOFIA!

Blev Först Ö&B För att inhandla lite julpyssel, sedan mataffären för att inhandla en massa massa mat tillsammans med Becka Nea & Martin! Roligt roligt,'! Sedan svängde vi upp till blomsterbutiken där det skulle inhandlas krukor, mossa m,m !

Sedan framåt kvällen skulle det ut och festas, först med helt andra personer än dom jag faktiskt kom ut med och spenderade kvällen med! Förlåt mig sofia, det var dumt dumt! Vet ju iaff att du aldrig kommer gå ut med mig igen! :(
Men trots lite missöden och annat tråkerier, så hade jag en rolig kväll! Tack Becca Peter Sofia Tobbe :)


OTROLIGT!



Fakta Fakta!
Nu Kommer det lite fakta från mitt barnliv,
Jag Avgudade Barbapapa när jag var liten & mindre, och sitter och googlar för mig själv!  Vad hittar man inte dåe ?


Utkast: Hej Hej! ...

Hej Hej!

Förlåt att jag har glömt av alla er trogna läsare! :) haha
Jag har bara haft så mycket runt mig att det har varit svårt att ens sitta still, och ennu värre sätta sig ner för att skriva ner sina tankar och tycken!

Men nu har jag äntligen tid & lust!
1 2 3 4 5 December har äntligen kommit och gått, något som jag knappt har lagt märke till! Svårt det där med julen, just eftersom det är så mycket som skall hinnas med och så många måsten! Visst, det är väl klart att jag älskar julen med all den goa maten, gemenskapen, stämningen, granen & osv! Men det finns ju alltid en baksida på allt, och så även våran fina jul! Mycket måsten, många Förväntningar och många som vill hinna med mycket på så kort tid, för visst är juletider tider då man stressar mest! Man skall putsa fönster, städa, hinna sätta upp julfint, baka pepparkakor, åka skridskor med barnen, fika & gå på stan med vännerna för att handla julklappar, vara med familjen, slå inn alla klappar man köpt, koka och tillaga all mat, se till att allt går som det skall, och som det är planerat! Ja nej jag skall inte klaga, Jag är själv en julfantast, men jag vill bara ägna en liten tanke till alla som ser till att julen blir en underbar tid! Många hemmafruar, pappor och helt vanliga Syskon, kusiner, sysslingar, mormor rut o.sv.

Som Tidigare Skrivit har jag haft fullt upp, både med vänner och mitt övriga liv!
Var ute igen med vännerna, underbart kul! Tack Natalie <3 Och sandra <3
Fiia, nästa gång blir det du och jag som står och pumpar luften het med våra moves!

Men, jag kan ta det lungt en så länge, Julen har inte haft sin hysteriska påverkan på mig, och än så länge har jag väl bara köpt 3 julklappar! Men jag lovar att ni kommer få höra av en allt mer stressad och virrigare becka ju närmare julen vi kommer! ! :)

Underbara folk, tack för att ni finns! <3
Your´s Truly Becka!

RSS 2.0