Fredag

Vet väl egentligen inte varför det är så långt mellan mina inlägg som det är. Tänker ofta att jag skall skriva mer och uppdatera bättre men på nått sätt finns det ju alltid nått annat att göra, eller saker som kommer emellan.
Vet att det känns bra att skriva och det är väl kanske därför jag inte har tatt bort bloggen för att jag faktiskt kikar in ibland och skriver lite när jag vet att jag behöver få skriva av mig lite.
Kommer aldrig bli en stor bloggare, för jag har ju inte så mycket intressant att säga varje dag och tillock med flera gånger på en dag?
Man kan ju tro att jag har massa på gång i mitt liv, och det har jag verkligen men är det så roligt att läsa om det? Mycket handlar väl om hur man skriver ner det också.
Men som ni nu vet lever jag allt, bara jobbat och tatt mig tid till att göra mycket mycket annat under sommaren. Haft en toppen sommar, kanske inte alls som jag hade tänkt mig men jag vet att jag har hittat på mycket roliga saker :) Har ju även jobbat på riverside som kock, vilket har varit rikigt roligt :) Sedan dess har det hänt mycket på den fronten så nu är jag säljare på elbolaget fortum där jag trivs super bra :)
Novis lever och frodas och har det bra med sina vänner akila och Cleo, dom tre musketörerna :)
Finaste och bästaste vännerna :)


RSS 2.0