Grattis Min Underbaraste Fiia!

Äntligen har den lille kommit, En liten Lucas Blev de! :)
Grattis till dom stolta föräldrarna Johan och sofia!
Lovar att lägga upp en bild så snart jag träffat dom, så ni får se den lille söte!



En Stolt Mamma Sofia !
Grattis igen!


Larmet går!

Okej okej vet att jag har vart lite dåligt med att uppdatera! Men får väl se till att göra lite bättre ifårn sig nu när man har vart duktig och skaffat internet!

För att starta upp igen får jag väl se till att blogga med ett rejält dunderinlägg!

Dagen larmet går! startade med att jag och kollegan jennie hade fått äran att öppna restaurangen för första gången :)
Jag låser upp och går in trycker in lilla koden på dosan, och kollar i skärmen! Där står de larm tillkopplat, vad då tillkopplat tänker vi båda, de skall väl stå från kopplat? Jaja nog med de tänker vi och tänder, för de lyser ju klart på en grön knapp! En knapp 5 sekunder senare sätter hela byggnaden att tjuta och knappen larm blinkar rött rött rött!!
Vi har satt igång larmet och får panik, eller tja kanske mest jag !! ^^

Försöker ringa clas, chefen i köket och självklat svarar han inte! :(
De är först senare att jag inte alls ringde clas utan en gammal arbetsgivare från praktidtiden! Försöker istället ringa kalle, som också jobbar där! Men den drummeln sover ju så klart! Tusen tankar går genom huvudet, och skickar iväg jennie för att gå att väcka evis som säkerligen sovar sött! Under tiden står faktumet kvar att larmet tjuter i hela lokalen och inser ganska snabbt att jag måste ringa ägaren av restausangen! Hon svara på sista signalen och säger att de är inga problem! Alarm gubbarna kommer ringa mig och de är bara att upprepa koden så skall de vara löst! Vi lägger på och jag väntar på att jennie skall komma tillbaka!

Då kommer en lite bakfull alex in, bartendern! Han säger lite tyst att han somnade visst! ,, Jag fattar inget men säger att larmet har gått, han går fram till knappsattsen och trycker på några knappar och strax börjar de sluta tjuta! Mitt i tumultet blir jag så glad att se en annan människa och kramar om en förvånad alex! strax därefter säger han att han nog skall gå hem och går sin väg!

Jennie möter alex och kollar litet smått på han och upprepar vad evis hade sagt, samma som ägaren hade sagt! Jaja tänker vi och går in och börjar plocka rätt på alla saker som man skulle ha börjat med!


När chefen då senare kommer till jobbet, är man smått skamsen och förklarar att de var ju verkligen inte meningen vilket de inte var! Hon förklarar att alexander hade kommit hem och inte kunnat ta sig hem till sin bostad så han hade gått till resaurangen och lagt sig, somnat och vaknat av larmet, alltså hade vi inte stängt av larmet utan satt på de.. ^^

Ja herregud vilken kalabalik de var, och alla som kom till jobbet på morgonen fick höra detta, och senare på kvällen efter jobbet när vi kommit hem hade ryktet spridit sig och nu visste alla!!

Haha, ja om ni inte kallar detta ett inlägg med buller och bong vet jag inte.. :)
Tack och hej!
Mer inlägg kommer de bli

RSS 2.0