Torp

Tja då var den eviga vänta över, Den sista tiden innan studenten avklarad!
Nu är man en student 2009 bland så många andra! TJOHEEEJ!
Fick så mycket fint av alla släktingar och vänner att jag verkligen längtar tills man har en chans att verkligen använda de fina sakerna! 

Självklart kommer man att sakna alla fina i klassen och gemenskapen man hade! Vi vaqr ju trotts allt ganska samansvättsade och hade alltid kul tillsammans! Kommer att kännas så konstigt till hösten när alla andra drar vidare med sina liv och in i skolan! Vi andra färdiga Studenter kommer sitta där och minnas våra fina stunder tillsammans med klassen och gråta en liten tår :)

Dagarna studenten och efter var helt underbara, Tack alla som gjorde min fina student möjlig!
Då är de främst min fina mamma som vart så duktig och ställt upp!
Grejjat med lokalen, fixat och donat med maten blommorna och annat! ! Tack käre lilla mammsen, detta hade inte vart möjligt utan dig!!


Så skall man snart börja jobba med, Underbart skall de bli! Samtidigt som man är lite rädd, detta är ju totallt nytt för mig och jag vet inte rikigt hur faan man skall bete sig! Men de kommer att gå finfint, Hoppas jag! Ha skall ju inte klaga alla andra som är så duktiga och fixar, jobbar och sköter sitt egna liv med sina räkningar och allt annat! Eller tja de där med räkningar kan man ju skippa men, De håller nog inte staten med om .. ^^)


Så har man vart på stan, eller vårat fina köpcentrum som heter Torp!
Hittade så klart massa fint men de är ju bara de där med miljonen kvar!
(Jag skall bli högt uppsatt restaurang ägare och skall ha en fin restaurang som jag kommer tjäna massa pengar på!Och ja Sari, jag har inte glömt ditt VIP bord ^^)

Men i vilket fall som helst så köpte jag en klänning, ett par shorts [tro de eller ej,] Samt en ny bekini :)





Tack och heejs!

RSS 2.0