Nova

Att jag prioriterar min hund framför en resa, det tycker jag skall vara en självklarhet.

skulle egentligen blitt en resa till spanien i sommar men eftersom nova var Hos vetrinären igår, för en stor infektion i ena tutten och att hon var skendräktig. Hon fick mediciner och självklart kostar besöket när man är där. Då har jag inte längre pengar att åka till spanien, för jag kommer alltid att prioritera nova först. de är bara så! Hon är som en bästa vänn och finns alltid hos en.

Jag har aldrig sagt att de är lätt att ha hund, eller att de är billigt. Men endå har jag vänner som hela tiden tycker att jag skall göra mig av med henne. Sälja henne. Men en hund är som ett barn, de är inte nått man har en stund i livet bara för att de är kul, en hund är en levande varelse som har känslor också.

Jag är trött på att höra att om de är jobbigt, eller kostar extra pengar i månaden, sälj henne. Så fort hon har hittat på nått nytt hyss, säger en av mina närmaste att, ja de är ju inte lätt att ha hund, du kanske skulle tänka på att,, ja du vet sälja henne? Men säljer man sitt barn bara för att hon har bajsat för mycket i blöjan, eller skriker mycket en dag. Man tar sig igenom det, på nått sätt. För att man måste, de är så med en hund i livet med. Vissa dagar under novas valptid ville man bara strypa henne när hon kissade på mattan igen, eller spydde på golvet. Men man tar sig igenom det.


Så egentligen vill jag bara säga, har du en mening om att jag skall sälja min hund, håll den för dig själv. Orkar inte höra mer om att jag måste skippa fester, roliga saker eller shopping för att jag har en hund.
Jag har själv valt att ha hund, så jo jag vet om att jag måste skippa ibland, men säljer jag henne, vad har jag då kvar?

När man känner sig nere, eller har en allmänt dålig dag. Vem är de som är där och torkar tårar, myser och kräver inget annat tillbaka än mat vatten och lite kärlek? Det är den finaste i mitt liv, nova!
Kommer inte sälja henne, och kan du/ni inte acceptera det, tja då kanske vi inte har så mycket gensamt som man kanske tror..








Jag älskar dig över allt annat Nova Akina! Du är den bästa jag har !


Onsdag

Fortfarande känner jag mig lite småsjuk sådära. Tråkigt, var ju varit sjukskriven i 4 veckor, och när jag väl kan börja med allt igen blir jag sjuk.  Lagom bra tajming becka!

Idag har sandra varit och hälsat på, mucho trevligt faktiskt. Skönt att man kan tjata lite skit med en gamal kompis bara sådär faktiskt, någon som känner en bra också.


Annars har de åskat idag, vilket jag inte gillar speciellt mycket. Satt med 3 skraja hundar på golvet och kallsvettades, (disel brevid mig, doris halvt på och novis mitt emellan någonstans) Pluggat MASSA alkoholhistoria idag med, faktiskt ganska intressant om man skall vara ärlig, men klart plugga är ju aldrig speciellt roligt.




Barnet börjar bli stort nu, inte längre lilla bäsen.. Men älskar henne mest av allt, de är mitt liv, mitt ljus och min kärlek!

Faktiskt att jag skriver igen, är att de är så mycket tankar som snurrar i huvudet mest hela tiden om allt och inget. Även om jag kanske inte skriver massa om hur jag känner eller tycker så är de faktiskt skönt att få skriva om lite annat, de känns som det klarnar lite i huvudet vilket kan vara skönt ibland.

För er som kanske inte vet, så är det mycket i familjen nilsson just nu. Pappa ligger på sjukhuset för han fick en hjärnblödning för ett tag sedan. Han är bättre men det har varit ett svårt år, då vi förlorade mammas man Truls i augusti efter en långtids sjukhusvistelse & sedan gick våran farmor bort strax innan pappa åkte in på sjukhuset. Har varit ett jobbigt år för familjerna, både mamma och pappas sida.

De blir ju lite de att man har satt sig i skuggan lite ioch med allt som hänt. De är aldrig bra, och de har varit ett svårt år. Skulle aldrig någonsin klarat det utan bror, martin, nova och alla underbara vänner man har. Dom har verkligen ställt upp mycket, och de är klart att man tänker mycket på vad som hänt, om de finns någons som straffar oss, men, någon man måste inse att man kommer förlora dom man älskar mest.

Nu blir det att krypa ner i sängen med kärleken nova och sova. Varit hängig idag så kan verkligen behöva sömnen känner jag :)




Kvällen

Ibland blir det inte som man har tänkt sig..

Valen du gör är inte alltid rätt och ibland blir det svårt att välja det din magkänsla säger för det finns så många runt om som vill påverka och hjälpa. Fast dom glömmer att titta i ditt perspektiv och ser bara det som skulle vara bra för dom, dom missar det vikigaste. Att hjälpa dig

Ibland vill man bara sjunka genom Jorden och försvinna från alla måste, all stress och allt man skall förväntas klara av.

Ibland finns det små änglar på jorden som hjälper dig genom svåra tider


Tack för att du hjälper mig lite varje dag
Älskar dig mest bror



RSS 2.0