Äntligen!

Okej okej, nu är jag här igen,, !

Hahaha ni trodde allt att ni slapp mig men, se nej, så tur hade ni inte alls!

Som tidigare sagt, Jag gilalr verkligen det begreppet :), så har jag varit i Göteborg i en vecka På Apu!
Underbart rolligt, men tröttsamt! Jobbat varje dag 8 - 16! Så okej, det är kanske inte så jobbigt men Eftersom vi redan klagar, så betyder det att jag måste gå upp vid 6 och sedan komma hem vid halv 6, å tro mig efter ett sånnt pass i köket är man slut slut SLUT!

Men trotts att man har vart slut, har det vart otroligt Roligt, samtidigt som det har vart mycket att ta in, och mycket nytt att lära sig! Men de flesta på Jobbet har vart skit snälla, och svarat på alla frågor! (:

Dagen idag, var jobb först dåe, och sedan gå med en kompis till bussen, med stora baggen med kläder för att hinna me tåget! Var rikigt tagat till att gå ut  och parta med vännera, men en efter en droppade de av, och tills sist var det bara jag och en till som var taggade! Inte mycket till fest där nej!

Så nu sitter man här och fixar lite med internet, och lite med bloggen, måste ju uppdateras för att inte glömma bort att nämna Att BÄSTA NEA fyller HELA 20 ÅR Imorn! Grattis Till Henne!


Tja det var väl allt för denna dag, Orkar nog inte mer just nu! Och dessutom skall Det avnjutar Heroes I dvd ett par avsnitt innan man somnar som en stock i sängen, och inser på morgonen att man sovit underbart, men sovit i kläderna ^^

Over And Out!
Pece And Love!

Your´rs Truly Becka !

Trött!

Hej, Har inte rikigt haft tid att skriva här, har haft mycket både i huvudet och mycket att göra :)
Men kanske bra att gå igenom min helg hittils lite snabbt :)

I onsdags var jag ute med Jenny & rakke, vilket var otorligt roligt! Tack tjejer <33
I Torsdags lagade jag mat i skolan på kvällen, från 12 - 21.20! långa pass men så otroligt skojj och en rikigt energi kick! Jag fick då jobba med Linda ^^ och patrik! Skolan har en liten mini restaurang där vi elever får `jobba´ . servera och laga maten.. I köket finns det olika placeringar, där alla har sin uppgift, Förrätter, Desserer, Bageri, Kött & Fisk spis, disk och en person som ansvarar för personal maten både då till alla i köket och till alla i serveringen.

I vanliga fall brukar det vara c.a 2 personer på varje spis, Men just i Torsdags var vi kort på personal och då blir det extra mycket att göra!
Och som grädde på moset, hade vi något som kallas gåsmiddag, vilket vi har varje år! det är en rätt med stekt gås på och 2 olika soppor att välja mellan! Och i vanliga fall brukar man få c.a 20 beställningar på en kväll, men vi fick i Torsdags 80! Så, ja vi hade det väldigt stressig, och eftersom vissa ^^ inte kunde jobba, och stod bara helt bortkommen i ett hörn vad det jag och Patrik som fick rycka in och ta hand om nästintill alla beställningar!
Men, vad säger man, det är bara otroligt roligt! Energikick och allt vad man kan tro!

I fredags blidde det krogen med vännerna, Sara & Sandra & Fredrik!
Cheers, berädde sig på osäkerhet!
Väl där inne träffades på mikka, Jimmy & Självklart niklas! Hade det Otroligt roligt, till trots att man mådde lite dårligt och sov sämre! Men tack alla för den super trevliga kvällen! <33


I dag,
Lördag Blev det öppethus på min skola, där jag, Jenny, sara, markus, markus, jennie & Ellan Lagade mat till alla nyfikna 9:or och till alla hungriga funktionärer!
Blev lite Dramatik & Kalabalik mitt under hela dagen, men Du skall veta att jag älskar dig ! Du är mitt och betyder allt! <33
det som hände idag, skitgrejjer!, var bara dumtdumtdumt!

Imorn, Söndag Blir det inte lungt då heller, då bär det av till Stora Göteborg, som jag fakiskt har lärt mig att gilla rikigt mycket! Skall som tidigare nämt på Apu, Arbetsplatsutbildande,,! Skall sova hos En kompis mamma, Lite nervöst men skall bli otroligt kul! Stannar tills på fredag, då jag kommer hem, och antagligen kommer att vara helt slut! :)

Nej nu skall jag inte tråka ut er med, med mitt prat, men ni vet det! Det är min Blogg!

Sov Nattis Natt!
Becka

Hej Hej Vardagen!

Vardag igen, måndag och Slask Slask!
grå sörja, måndags prat i radion och allmänt surr efter helgen, då vet man att det är vardag igen!

Har haft en Underbar helg, då det blev fest i fredags, i goda vänners lag som man säger.. :)  Vi dansade och hade e  trevlig kväll men många skatt att minnas!  Träffade även på sötnos <3 som sedan sov över hos mig! mys mys!
Tack sandra för en trevligkväll på GG ! :) måste upprepas! 

Kortfattat som sagt, sitter just nu efter en hård omgång med bajs på golvet som mina älsklingar gjort, eller tja det är önsketänkande det där med ``mina´´  i älsklingar, då hundarna i faktum är min brors! :) 
 

Skall dra mig ner till stan sedan. kanske för att träffa Sötnos, och dels för att  gå med och handla en present till kompisens lillasyster! 

Men Utan vardagen skulle vi inte njuta fullt ut på helgerna, då vi vet att det bara kommer att komma fler och fler dagar med ledighet och dagar som glider in till oigenkännlighet! nej tack för att det finns en vardag att hålla sig med!

Tack ochhejs!
Becka

Hej Hemma ...

Hej Hemma Igen!

Hemma Igen från Stora Göteborg, Som är en helt fantastisk stad!
Som förövrigt nämt, var jag där och hälsade på min apuplats med ett var vänner, Ellan & Alex.

Först tog vi bussen, och sedan gick vi upp till gothia towers Och Havean 23. Det var otoligt fint, och det kommer att bli rikigt roligt när apu:n sätter igång.

Sedan blidde det iväg att träffa Alex´s Kille, och hem till han innan det blidde thaikäk! GottGott!
Sedan skynda skynda till bussen, där man somnade som en sten, underbart att söva till musik och en dundrande buss!

Nu är jag hemma och väntar på att mina festkläder skall komma med min bror, och sedan bär det av till Krogen!

Men Tills dess blir det datorn och film!

Cya!

Hej

Godmorgon alla !

Sitter här en liten stund innan jag måste gå och äta, anledningen att jag är så tidigt upp är att min granne skulle till tandläkaren med sin son, så jag skulle vara snäll att passa hennes dogs, men tandläkaren blev sjuk, eller liknade, så jag blev ej hundvakt!

Ni vet hur man kan gå upp, men så var man inte tvungen endå, så då lägger man sig igen, men man kan inte somna och bara ligger och vänder sig,, Well, där har ni min morgon!

Berätta om dagen bara innan jag slinker in i köket och tar en smörgås, Jag är ledig freån skolan så jag och några vänner har bestämmt att åka till våra apu platser, som är i Göteborg och hälsa på! Vi börjar apu:n vecka 47, så det känns underbart att kunna få schema och veta vad som gäller.. :)

Senare under dagen blir det passa hundar, Nino & Akila


Senare Ikväll blir det utgång med några vänner, Förhoppningsvis skojj!

Alla vet det redan, men eftersom det är min blogg! är det ju jag som bestämmer vad som skall skrivas i den,,
Obama vann! vilket jag tror var en bra grejj, han kan nog förändra mycket och de till det bättre! men vad vet jag, jag är inte alls insatt, men jag lovar att läsa på..!

Hej hopp Och till dess
´Becka`

Mera Mera

Höst!


Hejj Hopp!

Första Inlägget, kanske inget att skryta om men det kan vara kul att skriva det!

Idag har jag bara vart i skolan och lagat mat, Går Hotell & restauranglinje, där vi lagar mycket mat. Har idag lagat mat mellan 14.00 . 21.00. Rikigt kul är det, Även om det inte alltid kan tros..

Fick Även igår veta att jag kommer utomlands på praktik, skall till Turkiet i fyra veckor!! helt underbart skall det bli,,!!
Åker dock inte försen v. 4 2009 men det känns helt underbart..

Turkiet

I am what time, circumstance, history, have made of me, certainly, but I am also, much more than that. So are we all.
James A. Baldwin

Ha en bra da,
Eran Beckan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0