****

Jag Älskar Dig!

                                                  


Förvirrad..

Varför skall man känna som man gör när huvudet säger en annan sak!?
Du vet vad du känner men tänker sedan något annat, de går bara runt i mitt huvud och de känns så otroligt svårt!

Du gör mig verkligen förvirrad, och jag vet inte vad ja skall göra.. :(

                 


Skit jobbigt att ha de så här, men vågar inte fråga för vet inte vad för svar man kan få tillbaka..

Fredags :)

Kul att så många kunde komma i fredags, Rikigt kul! Och även till Sandra som inte hängde med ut på krogen men kom till Förfesten endå! Tack!

Tja idag kommer de inte hända ett jädrans skit! Har inte rikigt orken idag! Men Får väl skriva lite mer sedan om vad jag nu kommer till att göra ida..


Annars skall jag ju ta Hål i örna imorn.. ! :)

Dags att tänka till..

Ja, igår var en rikigt uppvakande dag, eller hur man nu skall uttrycka sig!
Vet att jag har försummat mina absolut närmaste! <3 Och de har jag faktiskt inte insett försen igår,,

Hatt otroligt mycket i min lilla hjärna, och bara glömt bort dom som betyder mest, för de är väl dom man glömmer bort snabbast, är de inte de? Man vet ju vart man har dom, att man till slut tappar bort sig, och glömmer sina närmaste! Och under året har jag märkt att jag är jäkla bra på de, att glömma bort dom allra närmaste!

Vill bara be om ursäckt, för ni vet ju att ni är min familj, ni är underbara! Har bara glömt att berätta de för er den sista tiden!

Så jag vill bara säga att jag älskar er och att ni visst betyder mycket för mig! Och att ni duger presic som ni är! Med eller utan kläder.. ^^ Okej, kan ju hålla med om att de låter lite knepigt med tanke på att jag pratar om min familj! Men ofta, när man kommer in eller har vart där en stund åker en tröjja av eller ett par byxor, Som igår gick MR martin runt i långkalsoner,, :)






Så, nu hoppas jag att ni förstår vad ni egentligen betyder! Har bara glömt att berätta! <3



Nu blir de utgång med vovve Akila och en Systemkamera Sony :) Kanske kan få några finfina bilder från promenaden som vi skall göra, har ju lovat den lilla sötnosen en promenix länge nu, så de är bara att traska!

Bilder

Bilder Från Igår, Söndagen!

 

Fika Med Fiia, Lucas & Andrea!



Bowling!



 


Dags Att Dra, Snabb Blogga :)

Ja som rubriken lyder, så skall jag alldeles strax åka till kompis tone och kompis Annemie För att dra en liten fest. De skall bli rikigt kul och då är de ju dags att göra sig i ordning, Har dock redan fixat med smink & Hår så nu ere bara kläderna som fattas .. Men de är ju som alla tjejer vet, de svåraste valet också!

Vart ute och fotat lite höstis bilder också, och mixat och matchat för att försöka få fram en ny header, får väl se hur de går då, men den kommer iaff snart komma upp.. :)

Hinner dock inte redigera eller fixa med bilderna idag, men kan lägger upp en som jag tyckte blev bra så länge så kanske de kommer mer sedan!



Bilden blev inte rikigt som jag hade tänkt mig men den fungerar endå ganska bra!
Men nu får man nog ta och slänga på sig lite kläder, så bussen inte åker innan ja hunnit klart!

Over and out
Bus

Lördag!

Ja du, idag är de lördag hela dagen lång!

Idag skall de inte hända stort mycket, skall förmodligen till kompisen Tone och festa lite :)
Annars blev de en mycket lugn kväll igår med Tone Jonas Anders Robin Robert Jennifer på bowling ^^
Fast de var rikigt roligt även om jag nu inte hade övertaget.. haha

Snart hoppa in i duschen om man orkar men de känns inte som de just nu!


Annars blir de på måndag ner till Göteborg för att kolla in ett jobb man har sökt, får väl se hur de går,, Förhoppningsvis kommer de gå finfint och jag kommer inte längre vara arbetssökande! Känns ju lite trisst nu när man bara går hemma hela dagarna utan pengar eller något att göra! Så om ni har några tips till bra jobb får ni gärna dela med er!


Kommer sakna dig Gullevovven!

Over and out
Bus

Torp En sväng!

IDag blir de torp en liten sväng, för att inhandla diverse saker! Skulle så gärna vilja handla en fin tröja som man kan ha på sig imorn, så man är någerlunda fräsch! :) Och kanske om man kan ha lite tur, hitta ett par fina skor :)

Annars har jag faktiskt varit uppe rikigt tidigt idag, Redan duschat och ätit frukost vid 20 i tolv, & För mig är de verkligen inte dåligt! Men har ju en nedrans massa saker som jag måste ha gjort!
Först blir de att Ta sig ner till torpen en sväng för att handla lite, sedan hem och STOR STÄDA lägenheten så att den verkligen blir skinande ren! Sedan efter den persen hade jag faktiskt tänkt att ta en skogspromenad med AKila eller Vovven Nino :) Hade vart rikigt skojj, länge sedan jag gjorde de!

Men jaja, här kan man ju inte sitta i evigheter och skriva dravel, Så nu är de dags att ta sig ner och Sminka sig och byta kläder, så man inte ser ut som en helt pajas! Och efter detta åka till torp!

Hörs nog senare, Alltså ingen vet om de kommer ett till inlägg idag, men om de hittas något fint idag så vem vet?



Bloggtorka!

Oj oj, vad har egentligen hänt?
Jag har ju lovat mig själv och alla er att det självklart skall komma ett nytt fint inlägg snart, men har de kommit något? Nej verkligen inte och de är nog så dags nu kanske!

Tja idag har de varit en rikigt toppendag, trotts lite gruff från sura människor i morse!
Igår blev de till att nästan åka och hälsa på en trevlig liten en, men lyckan den vände och förde oss hem till Kompis Tones Lägenhet där de blev idol med lite godis och dricka! Usch Usch på mig, Godis på en Tisdag, Får nog bannemej se till att skärpa mig!
Sedan bara slötitt på någon knepig film och Scrubs :) Mycket trevlig att landa i sängen efter lite skratt och en Godisfull mage :)

Imorse blev de lite gruff, men så galant och smidig som man är, så fixade man de med lätta små steg :)
Annars blev de slötitt med kompis jonas framför dumburken, Tv:n tills Kompis Tone Kom hem från skolan! Då bär det av med Kompis Jonas, Tone, Anders & Bonnie till dansen inne i Uddevalla, Där Kompis Robert och robin slöt upp :) Mycket trevligt med lite sällskap och Skvaller, För de behöver vi alla lite granna!

Annars blev man hemkörd Av alla kompisarna, som man har, Lucky Me! Och nu sitter man och nöter lite framför en annan dumburk!

Men jag kan lova att de blir andra Noter imorn, för då skall lägenheten storstädas, och Göras fin inför Fredag då det blir riktigt skojj med Kompis fest, eftersom man var duktig och fyllde i måndags, och hela 19 år :)
Och sedan på detta, tänkte jag ta med mig Hunden Akila ut på en promenad, eller om de kan tänkas bli den andra sjövilda Busen Nino :)

Och tja, där har ni gott folk, ett litet nytt inlägg, och denna gången skall jag inte lova att bli bättre, utan bara försöka att bli bättre! För när man har genom gått denna proceduren, och skrivit ner tankarna och annats dravel, kanske mest dravel i mitt fall, så känns de ju rikigt skönt, eller vad tycker ni, Kära läsare och andra fantastiska Bloggare?

Kramar
Busan!




RSS 2.0