Igår Söndag

Igår var söndag som ni säkert alla vet. Hade inget vidare vettigt för mig än att vara ute med vovvarna och leka :) Hittade en planka och några gammla golfbollar som jag lekte lite brännboll med! Jädra vad roligt vi hade, donna och doris, dock mest donna, sprang efter dom jädra bollarna och jagade. Lilla björnen Disel var tillock med uppe och skakade rumpa och sprang efter ett par bollar! Roligt som tusan, tills det vi skulle gå in! Lera, smuts och dyngblöta av all smält snö kom vi inte enns innanför dörren!

Fick dra av mig stövlarna och sedan bära donna in i duschen, vilket hon inte direkt uppskattade kan jag bara säga! Haha, även doris fick en tur in i duschen!








Att duscha var inte uppskattat!


Sedan blev lilla grå tokig och sprang runt inne och busade :)




Bjuder på en liten bild på min prinsessa!




Onsdag

Idag blev de upp vid 10, mata valparna och sedan skura inne hos dom efter nattens bajsar.. ^^ Sedan hoppade ja in i duschen och tog en skål med gröt! Borde jag inte ha gjort märkte ja sedan, rysligt dum eftersom jag är lite små laktos! Inte så att jag inte kan dricka ett glas oboy, eller ha smör och ost på min macka, men skall väl undvika större mängder :)



Vid 1 drog vi, Nina Gerd Stig Tina & Disel till trollhättan och lämnade in han till ett ställe där dom borstar, tvättar, klipper klor m.m på större hundar som disel! Jätte fin blev han och gott luktade han! Under tiden han var där, från 14 - 17.30 gick vi andra runt inne på överby och kikade. Blev lite små shopping, men inget annat än vad jag verkligen behövde :)


3 Nya underkläder :)


Nya byxor, ´baggey` jeans
Verkligen verkligen välbehövligt köp!

Fick finfina naglar av nina som tack för att jag hjälpt henne med hundarna när hon & tina var i thailand på semseter!


Men nu blir de natten :) Vovven redan intatt sängen och värmt upp den så bra !
Naatti naatt!


Tisdag

Idag blev de en liten sovmorgon, för jag sov så hårt att jag inte enns märkte när klockan ringde. Vaknade vid elva av att vovven stod över mig och slickade mig i ansiktet ^^ Mysgrisen!

Sedan var de bara att gå upp och tvätta ansiktet och utfodra Donna och valparna! Senare idag har jag varit på möte på folkhögskolan bohuslän :) Gick riktigt bra och imorgon skall jag ringa på ett jobb! Hoppas Hoppas!

Kort kort inlägg men känner inte för att skriva mer just nu!


Helgen

Blev lite film i helgen och idag :)
Alla tre var riktigt bra faktiskt, och alla tre var rikigt värda att se :)



My sisters Keeper
En väldigt sorlig berättelse om en tjej som har cancer. Filmen handlar om henne och hennes liv, hennes familj och hur hon ser på saker och ting. En så fin berättelse och en otroligt vacker film!



En film om en pappa som ser sin familj mördas, och hans åklagare får honom att gå med på en uppgörelse. Den ena av dom skyldiga erkänner och den andra sitter några få år. Han sätter igång med en plan som kommer slå ut hela rättsväsendet som i hans rättegång fick mördaren att gå fri.



Den tredje och avslutande filmen i Stig Larssons Millennium Triologi. Alla har förmodligen sett den, men måste bara säga att den var sjuk bra! Börjar där ``Flickan som lekte med elden´´ slutar och man får se hur Lisbeth Salander överlever och förs till sjukhus. Många frågor börjar ställas och svar som ingen vill att någon utomstående skall få veta, hotas!


Nae nu är de nog fasen dags att sova!


Tråkiga torsdag!

Tja som säkert dom flästa vet är de verkligen inget roligt väder idag! :( Småvovvarna vill bara vara inne och sova, lillagrå tjejn är super duper leken men fryser så den lilla pälsen hon har står rakt upp!! Nu ligger alla inne och myser på en filt i soffan! PERFEKT!






Well kommer kanske någet mera sedan om jag känner för de men nu har ni iaff lite att tugga igenom :)



Nattligt begär

De nattliga begäret tog över och drog mig hit, är det inte hur bra som helst ?
Har verkligen inte hatt någontingen alls att blogga om i de sista, tycker att alla andra skriver så bra på sina bloggar men kan inte för mitt liv förstå vad jag skall skriva som är så intressant i mitt liv just nu?

Ja inte ett skit är intressant, just nu skall jag strax gå ner och rasta vovven, som ligger i sängen med tassarna upp i vädret och snarkar?, sedan borsta tänderna och inta min uppvärmda säng :) Vovven är bra att ha ibland, trors att man kan vakna mitt i natten och känna en inte allt för trevlig odär sprida sig i rummet som härstammar ur vovves rumpa. Vad gör man då klockan 4 på natten? tja ett tips är ju helt klart att öppna fönstret och vädra, annars tända ett doft ljus,, men känns som om man inte rikigt orkar med de 4 på natten?`Eller?

Sist ja låg kvar och låtsades att jag inte kände lukten, somnade på något sätt om och vaknade med en konstig pruttig smak i munnen. Kunde inte för i mitt liv förstå varför tills ett svagt minne kom till mig, en hund som fiser och en klocka som var runt 3.44 någonstans.. ! Så alltså känns alternativet att gå upp tända ett ljus, öppna fönstret, kissa både mig & vovve, släcka ljuset, stänga fönstret och krypa ner och somna som en stock mycket bättre!

Bifogar lite bilder på vovve, försökte ta ett par ulligulliga men då väckte jag lillegrå! :(





Sedan blev hon störd i sin skönhetssömn av ett sisådär 10 kamerablixtar som inte alls går av hackor och kurrade ihop sig .. :)

Borde nog jag också göra, brevid vovve & somna så gott!

 


Barbapapa

Idag har ju inte hänt mycket :) Pappi och nina var på laxresturangen idag och åt middag :) Nina åker till Thailand på torsdag & Blir borta två veckor så dom ville ha en egen mysstund innan hon åker :)

När dom kom hem hade dom med sig mat till mig :) OCH DETTA :




Detta är de mest fantastiska jag har sett :) Fullständigt avgudar barbapapa och nina hade hittat två böcker i affären :) Helt fantastiskt!
Okej kanske mera till barnen än till mig, men barbapapa är de coolaste som finns! Helt klart!

Well nu är min dag gjord så nu blir de lite film senare :) Vet inte vad men nått bra blir det säkert :)
Jeanette & molly är här och filurar, hon skall sova här i natt, eftersom hennes góbbe jobbar! För er som inte vet är jeanette min syster & molly hennes lilla barn..!

Men nu blir det ut med hundarna ^^)


RSS 2.0