Söndag :)

Tja då var de söndag igen,, Herregud vad veckan går snabbt,,
Eller inte.. ! Kan inte rikigt bestämma mig för hur de är, för ibland känns veckan som evighets lång och andra gånger känns den som om den skulle gå i x2tusen fart,, !

Helgen har varit rikigt trevlig, Fredag blev de en liten sväng till bowling med Kompis
Tone Jonas Roy Anders Robbin
Mycket trevligt var de, sedan var de dags att åka hem till tone där de blev film, eller en halv film innan tone skulle sova och alla andra var rikigt sega med.. :) så jag gick in till anders, skulle sova där eftersom Toni hade kompis roy inne hos sig.. :) Där blev de csi, eller ett halvt program eftersom man somnade mitt i.. :)

Sedan lördag morgon eftermiddag hände inte stort, blev en sväng till stan för en storhandling och sedan hem och laga tacos,, :) Mycket trevligt och sedan hem till pappsen där tone gjorde en ansiktsbehandling på Nina.. :)

Sedan ringer bror och är lite ledsen och vill ha lite sällskap så de blev en mysig hemma kväll hos bror, bara jag och han :) Rikigt trevligt, eftersom de är inte så ofta vi har tid för varandra längre.. :(


Idag då, inte hänt ett jäfla skit, bara slappat å städat lite hemma hos bror och sedan hem till pappsen..
Sitter här och funderade på att uppdatera bluggen lite, och tänkte att de kanske var lika bra.. :)
Har tyvärr inga bilder från helgen, ja som alltid tar en massa bilder, men min dator har fått någon sorts knäpp och vägrar läsa minneskortet från min kamera så får inte av bilderna.. :(



Funderar å funderar, och undrar varför inte de skall gå som man vill, allt skall bara krångla sig men de gör inte att ja gillar dig mindre.. :(
<3


Puss & Natti
Er Bus

Ny Design..

Okey, Då försöker vi med en ny design!

Haha, headern är verkligen inte menat som seriöst och fint, men ja tycker den blev ganska okey! Fick knopa lite med den, men tycker att den är okey! :)


Annars idag har jag varit hos doktorn, och klippt bort mitt gips bara för att gå upp till röngen där de visar att ja fått en knix på min handled, vilket inte var bra! Så de vara att skynda sig upp till kära doktor igen för att få nytt gips i tre veckor till! Och samt träffa en hand människa som skulle hjälpa mig med handen eftersom den inte rikigt kommer vara 100 även efter gipset!!

Annars har man gjort bort sig igen ida, och vill inte gå in på förneringarnas stig idag och lämna ut mig totalt! Men kan ju lova att de verkligen inte var de smartaste draget utav mig!! :(

Annars är de 9 Små dagar kvar till Kära nea & Beca skall åka!! Vill egentligen inte att dom skall dra, men vem vill inte unna dom en trevlig resa till Brazilien & Chile?
Inte jag iaff, men kommer sakna nea så sjukt mycket, Hon är en skön solstråle och en underbar Go Vänn, om man nu kan kalla sin brors flicka de me.. ! Haha,,
Klart kommer sakna dig med Beca, Vem kan inte sakna dig ?? ;)

Men, jag hoppas verkligen och vill mer än något annat att resan blir av till min kusin in da Spain! Skulle verkligen tycka de var lovely! :)

Och nu, inte ett skit händer och sitter bara och nördar framför datan.. :)

Usch för västtrafik!

Ja fy tusen vilken dag de har varit ida! Seg som bara den med ett jävla slut på dagen :)

Idag vaknade jag hos natha, vilket alltid är trevligt! Igår var vi i Stora Göteborg en sväng och tog en cider tillsammans med hennes kompisar vars namn jag inte alls minns speciellt bra .. :s Bara den snygga killen, Nicko.. !
För de är väl så att man minns ju väldigt bra vad snygg killen heter, för de är de hjärnan minns i en sådan situation!
Sedan blev de centralen där vi mötte upp nathas pojke som körde hem oss till kungälv :)

Idag har ja faktiskt inte gjort så mycket som ett skit, legat i sängen hela dagen och bara slappat samt kollat på film! Har faktiskt, tro de eller ej varit rikigt teknisk och lagat Kompis nathas DVD .. ! En skiva hade åkt in och jag fixade ut den som genom ett trollslag med mina magiska händer :) Haha.. ^^)

Sedan när ja skulle åka hem och nattis skulle åka till jobbet skulle jag med röd express till stenungsund för att ta tåget där eftersom bussen mot uddevalla skulle komma lite mer än en timma senare! Så smarta ja tänkte ta bussen till tåget! Väl framme i stenungsund trodde jag att ja missat tåget, men de visar sig att tåget inte skulle komma och ersättningsbussar skulle komma istället..! Står och pratar med en tjej som nyss pratat i tele med västtrafik när ett tåg rullar in på perrongen.. ! Kan de vara vårat tåg kanske?? :)
Självklart är de inte så lätt som de, utan de är tåget som skulle gått vidare men som fått problem!

Så pratar med konduktören som säger ett dom inte rikigt vet när bussarna skall komma in!

Börjar prata med en annan trevlig tjej och ca en timma och något mer kommer en buss som skall ta oss hem!
Då är man redan frusen och kall och vill bara åka hem! Så hoppar av bussen vid ljungskile och blir upplockad av käre bror som kör hem nyvunna kompis och sedan hem :)

Ja du de är inte mycket som är specillt positivt av västtrafik längre så hoppas dom skärper till sig för dom ligger inte högt upp på listan just nu! (inte första gången de händer sånna här grejjer .. )

Annars pratade jag med söt i tele ida.. <3

Puss och natti till er!

100 % Smarthet

Ja som rubriken lyder har jag nu uppnått 100% smarthet!
Detta genom att åka till vårdcentralen och i hopp om att bara få ett bandage och lite piller slippa något värre!
HA! Vad fel man kan ha, Åkte självklart till vårdcentralen och kollade upp handleden, där jag sedan fick en remiss till röntgen!

Väl framme på röntgen fick ja komma in och ta lite bilder på mitt fina skellet..! Sedan var de bara att sätta sig ner och vänta på resultatet! Fick sitta i ett väntrum där de luktade som gammla kakor och annat som inte alls var lika trevligt! Hela rummet var fyllt av gammla och annat folk! Och nu säger jag inte att jag inte gillar gammla, för de gör jag! Dom har levt hela livet och vet så mycket mer än oss vad som väntar framöver, men de var inte en enda som var i min ålder! :(

Men iallafall kommer de ut en doktor som säger att ja måste gå ner till akuten för dom har hittat nått ,,!
Usch då detta låter ju inget trevligt så de är bara att pallra sig ner och sitta å vänta igen.. !
Väl där nere efter en kort väntetid fick ja träffa doktor som säger att ja har en sprika eller nått i handleden och att ja måste gipsa.. :(

En sköterska kommer in med en praktikant efter sig, som för övrigt var mycket trevliga båda två :)
Dom sköter om mig och lägger på gips och till slut får ja välja mellan rött eller blått bandage, och som de svåra valet de innebär tog jag tillslut rött :) Som en fina färg de är.. !

Får också veta att ja skall ha de i tre veckor och återbesök om en vecka för att kolla upp och träffa någon jäkla handdoktor som skall hjälpa mig med få tillbaka rörelsen i handleden.. ^^)


Ja de är vad man kan kalla en typisk dag i Bus landet! Eller iaff en typisk sak för becka att råka ut för.. :)




Trött snorig och soffaliggande med två varma hundar!

Halloj, idag har verkligen inte hänt ett jävlans skit!!

Har bara slappat idag, med min kära dumburk till dator,, Men trots de att hon krånglar ibland så älskar jag allt min dator, för vem kan egentligen vara utan dator?? :)

Har slapp slappat idag, med en massa avsnitt utav one tree hill, jaja jag vet vad ni tänker att de är en av många dumma och idotiska serier, men de är faktiskt en rikigt bra serie.. ! Och som den nörd man är, har jag fastnat.. :)haha


Men just nu sitter jag i soffan i mitt andra hem, med två trötta och mätta vovvar! Nyss kommit in från ett kyligt uteväder och en kort promenix med vovvar i släp.. :) Var rätt gott att komma ut, men har gått och förkylat ner mig så de är inte lika trevligt! Sitter och snörvlar och hostar.. ! Men men, de är tyvärr inte stort mycket man kan göra åt de, för lika väl stannar den jävla förskylningen kvar!!

Som smart man är skulle jag ge vovvarna mat, och har precis hällt upp mat till MR Nino, och skall ta den andra burken till miss Akila när jag känner att den stösta nysningen är på väg, och förstår att jag inte kan stoppa den! Jag nyser till och samtidigt som jag gör de, åker burken med mat upp, och hela innehållet med små pärlor av mat åker ut på golvet.. ! Smart, becka men vad gör man då, de är ju bara att börja samla ihop allt igen och lägga i skålen!

Annars är väl att säga att min handled spökar igen och inget vill som jag! Så imorn blir de upp tidigt för att boka tid till vårdcentralen, och hoppas på de bästa!

Annars har jag funderat en hel del ida, och likväl har jag inte kommit fram till nått vettigt.. ! Kanske enda vettiga är att jag vill åka till spanien och hälsa på kusinen och min moster, är en bra grej! Slippa ifrån sverige en liten stund och allt som har med uddevalla att göra.. ! Inte de att jag inte gillar min fina stad, men just nu känns de som om min stad inte gillar mig! Och sedan skulle de vara skönt med en paus, från allt! Kanske de är vad jag behöver för att hitta de lilla extra i mitt liv igen, för just nu känns de jobbigt att bara stiga upp på morgonen och inse att jag inte har nått att egentligen gå upp till!

Min hjärna vet inte vad den vill och de vet defenitivt inte mitt hjärta heller, vilket gör allt bara mer kompicerat!

Och jag vet att man skapar sin egen framtid genom dom handlignar man gör, men de är svårt om man inte mår så bra.. ! vilket betyder att de är svårt att göra dom rätta valen, för dom präglas ju av hur man mår eller har de!
Hoppas bara att jag har pengar nog att åka bort, för jag tror jag skulle behöva de!



Aj hoppsan då! De är nog mitt första blogginlägg där jag är så här ärlig,
Men jaja, de är ju som sagt min blogg, och de betyder att jag faktiskt kan skriva som om hur jag mår, och nu är detta hur jag mår,, ! Så då får ni bara acceptera de.. ! ^^)

Puss och hejs på er!


FREEEDAAGG :)

Idag har varit en jobbig dag.. :( Var på en rättegång till en kompis och fick reda att domen hamnade på 10 månader :( Usch känns väldigt tråkigt..


Men annars idag blire Bowling med en massa människor jag inte alls känner över huvud taget.. ! Men men de kanske blir skit roligt de med.. :) Sandra fyllde år igår, 17 hela år minnsan.. :) Å de skall självklart firas, så de blir rikigt trevligt hoppas jag.. :)


Annars igår gick man 5 km i regn.. ! Inte alls trevligt!
Historien går att Bror skulle hämta mig vid busshållsplatsen, men ingen bror var där vid 21.30 vilket var den avtalade tiden, men alla som känner MR martin vet också att han likasom jag är sämst på att passa tider..! Så jag tänkte att de var lika bra att börja gå hemåt.. ! För kan ju inte stå där och frysa och se allmänt dum ut.. ! Haha,,
Så börjar gå hemåt, och självklart skall de börja regna.. ! Inte alls trevligt med den biten hem,, ..:( Biten mellan hem och mig blir kortare och kortare i takt med att jag blir blötare och blötare.. ! Kommer då slutligen hem efter mycket om och plask.. ^^) Blir raka väg in och tar en varm macka och sedan Duschen .. :) Mycket skönt kan jag lova..!
Bror kommer hem vid kvart i tolv, efter att han fått jobba över och Mobilen låg död i bilen! Usch och pers, men snäll var han sedan .. :) Och nu har man ju en hållhake på han om man skulle vilja samla in en tjänst.. :)


Tråkig Kväll!

Vad gör man en tråkig kväll?
Jo går in till brorsan och två vovvar och kollar på idol :)



Känner mig lite förskyld och snuvig och jag vet vem jag skall skylla på.. ;)

RSS 2.0