söndag

Trött idag, Sovit halvt dåligt i natt och vaknat och vänt mig, svettats och inte kunnat sova. Vet inte om de beror på vädret eller om de e för att jag bara var rastlös men troligen vädret.


För en liten stund sedan hämtade martin & mari mig så körde dom ut mig till papi som är hemma över helgen. Har inte hunnit träffa han på jätte länge, har hatt examens veckor och sedan har jag jobbat mycket. Kännt mig så trött efter jag kommit hem att de bara var och duscha äta lite och lägga sig. Och sedan börjar dagen om igen.

Men nu är jag äntligen här ute och har precis druckit lite kaffe med pappa och tatt en fika :) Sedan blir det på order av papi att rensa rabatter och plocka iordning i växthuset, martin skall klippa gräs.

Pappa

Usch detta inlägg blev VÄLDIGT informativt känner jag men så kan det vara ibland. Har ju inte hunnit med så mycket med blogg i de sista, med alla examens arbeten i skolan, jobb och nova. Sedan kan jag väl skylla lite på att jag faktiskt inte har någon dator hemma eftersom den krachade för c.a 1 månad sedan.. Dock har kära datakompis simon tatt en titt på den för att se om han kan göra nått utav de hela kaoset så de känns bra, han skulle rädda mina filer, musik film och tusentals bilder!

Annars att nämna är väl att jag skall vara hela sommaren på Restaurang Riverside som kock! Dock ere som praktik men sköter ja de fint kommer ja kanske få jobb där till Hösten.
Roligaste var att när kökschefen visade mig omklädningsrummet så står Jonas där, min förra klasskompis från agnebergs tiden där och byter om. Så nu blir de att jobba hela sommaren med jonas.
Han är faktiskt rikigt duktig men han tror lite lite på sig själv bara, måste liksom peppa han ibland! Annars tror jag de kommer bli rikigt roligt, alla är rikigt snälla i köket och man blir behandlad på ett bra sätt.

Har i veckan varit på studenten till Sandra Simonsson & Oskar Isaksson! Grattis till dom båda, de är mina fina underbara vänner som klarade studenten!!
Får försöka att ladda upp lite bilder på dom någon dag, dom är sjukt Duktiga som fixar sig genom skolan!

Nej nu blir de att leta efter min post här bland alla papper, har ju fått AVI till min tele. Så hoppas att jag hittar de så jag kan hämta ut min fina nya mobil idag!! :D
Beställt en Samsung Galaxy S2, den helt nya ni vet? haha Den e iaff sjukt fin och jag tror att ja kommer trivas bra med den!


RSS 2.0