Just another tuesday

Sitter hos mor just nu, passar hennes hus och alla djuren som också finns här..
4 hästar, 2 katter, 2 hundar, 2 kaniner och 4 chinchillor.. känns nästan som ett litet svenskt mini zoo när man är här. Men skönt att få komma hem faktiskt, att få koppla ner lite hos mami, trots att dom faktiskt inte enns är hemma.
Dom har begett sig till hafjäll i norge och skall vara där en vecka, så de e därför jag leker lite zoo skötare här :D
Kom hit i söndags kväll, med bästaste vännen oskar. Skönt att ha hatt sällskap i stora huset, men nu är det tomt när pojken har åkt hem och lämnat mig med djuren här, på zoo´t.
Men egentligen har vi väl inte direkt gjort mycket nytta endå, mest varit soffaliggande med chips och massa filmer, fast jävla gott o känna av påskledigheten med. Men nu har då alltså herr oskar åkt hem vilket har gjort mamis hus lite mer åt det läskiga hållet när det är helt tomt på människovänner så att säga. Men de är ju tills imorn bara så de skall bli skönt, så skall johan ta över o passa alla djur.
Nu blir det ut och prata lite med kaninerna och alla hästar och ge dom lite kvälls så dom blir nöjda. Lite skönt att bli uppskattad med faktiskt, för dom blir ju så lyckliga när man kommer och pratar med dom och ger dom mat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0