Helgen

Har varit hos nea i stan i helgen! Rikigt trevligt har de varit, har passat nino-san för Nea har jobbat!

Fredag var de superlungt! Bara hemma och slappade i lägenheten och myste med nino & nova! Såg en film som hette lets go to prison, som var rikigt jädra skön!! Rolig och lite lätt skruvad, precis min smak! Som ni säkert vet hade ja lite problem med att hitta dom bilderna ja tog i fredags via Neas data! Nu har hon laddat upp dom så snor dom från hennes blogg!




Lördag blev de en sväng till malin för en en sväng på stan, Träffade på oskar som också fäljde med och fikade ! :) Senare på kvällen skriver Oskar & frågar om han kan komma förbi en sväng och tjöta lite! De blir en film, halva shutter island ( Måste se slutet, spännande! ) och sedan kom malin & jonas förbi på en liten pratstund! Efter de kom 8 mile på som vi faktiskt såg hela utav! Satte på lord of war på voddler, somnade dock som små stenar i soffan med nova på oskars mage. Vaknade yra som höns vid c.a 4 då nea släntar in efter jobbet! Vaknar till och sitter mest och tjötar till 7 på morgonen? Haha tydligen mycket att tjöta om verkar de som! Satte på suroggates och sloknar någontans 5 min i filmen.. ^^



Vaknar sedan på söndag och tänkte på Pizza! Men kommer bort till pizzan vid Nea´s lägenhet och den är stängd STÄNGD? Vem fasen har pizzerian stängd på en söndag, hela sveriges Bakisdag??

Jaja Martin kom strax efter de och körde hem oskar till sig och efter de drog vi också hem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0