Pöss!

Åh, Såg en fin bild på mina busar, Gud vad jag saknar dom så!
Bara när man satt i soffan, så kom det två vilda busar och bara la sig nära nära!Sa Först en liten lufs å la sig nära, kort därefter hör man tipp tipp och ett till lite odjur kommer ! Dom kunde nästan göra vad som helts för att få vara i soffan!
Underbart att bara sommna brevid dom, Dom luktar så gott och bara lägga en hand på deras varma mage! * Saknar Saknar Saknar * Älskar mina små!



Nino & Akila

 Nino & Akila!


Tja livet tuggar på i lilla staden Kadriye i turkiet!
Idag är det två veckor sedan vi kom till Turkiet, och det är 13 dagar tills vi åker hem, Tiden har gått så snabbt, fast man inte trodde att den skulle det. Det kändes som en halv evighet varje dag i början men sedan började dagarna bara rulla på, och man kom liksom in i Det! Så nu längtar man rikigt mycket hem till sverige och svensk mat!
Man har ju en hel skara som väntar hemma med, Vänner & Familj!

Vi har faktiskt släpat oss ner till staden och handlat lite! Hittade en fin parfym och en fin tröjja till min lilleman Hugge, Brors son! Sedan blidde de bara till affären å handla mat å lite hårfärg te ellan! :) Det blev förövrigt väldigt fint med den nya hårfärgen! :)

Jaja, Skriver kanske mer sedan, Kanske inte!
Om inte får ni ha det bär ni sitter, kanske med en kopp kaffe eller bara slappis framför datorn !:)
pöss & Kram

Kommentarer
Postat av: TiGr

Saknar dig Bus, som bara fan ! Men 13 dar e inte långt, njut av den tiden du har kvar i turklandet!

2009-02-08 @ 22:19:58
Postat av: Nea

OOh, så fina bilder på dom 2! Saknar dig! Tomt utan dig , tassandes och gosandes i soffan, hehe... sen att lägga en hand på din varma mage... hehe! kyssen

2009-02-15 @ 00:47:41
URL: http://andreaohlson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0